- បង្គា
- ម្សៅមី
- នំប័ុង ពុះជាពីរ
- ពងមាន់
- អំបិល ម្រេច ស្ករស
- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ល្អិតៗ
- ល្ងលីង
វិធីធ្វើ
- គោះពងមាន់ លាយជាមួយម្សៅមី អំបិល ម្រេច ស្ករស ស្លឹកខ្ទឹម រួចកូរអោយរលាយចូលគ្នាអស់
- ដាក់ខ្លាចចូលក្នុងខ្ទះទុកអោយក្ដៅ រួចយកនំប័ុងមកដាក់ គ្រឿងពីលើនំ និង រោយល្ងពីលើ ចូលបំពង ទុកអោយឆ្អិន រួចជាការស្រេច ។
- អត់ដាក់បង្គា ដាក់កំពិសក៌បានដែរណាបងប្អូន
🌟 ទទួលទានពេលនៅក្ដៅ ទើបស្រួយឆ្ងាញ់